Chat hier met ons
Influencer Marketing Agency: Six Stars Agency, vind hier onze online influencers

Influencer Marketing

Nieuw bij Six Stars Agency: Influencer Marketing!

Six Stars Influencers is een Influencer Marketing Agency met een zeer uitgebreid portfolio. Influencer Marketing is een populair en krachtig middel voor merken, producten of organisaties. Anno 2020 worden influencers en content creators vaker ingezet om de doelgroep van de klant sneller te bereiken. Met onze dames en heren weten wij hoe we uw doelgroep moeten bereiken, aantrekken en activeren. In ons (inter)nationaal netwerk kunnen wij mega-, macro-, meso-, micro- en nano influencers inzetten voor diverse campagnes. Hierbij zijn wij breed georiënteerd, van fashion tot hospitality, van producten tot events. Wij werken vooral met influencers op Instagram, YouTube en TikTok.

Wil je meer weten hoe je influencers kan inzetten voor je merk, neem dan contact met ons op.

Bel ons op +31(0)6 45 35 32 69, mailen kan ook naar influencer@sixstarsagency.nl

Online influencers: content creators

Six Stars Influencers heeft als missie het vinden van de beste content creators en influencers voor uw merk of organisatie, verbinden uw merk met mensen met passie, power en presentatie. Ons uiteindelijke doel is het langdurig verbinden van ambassadeurs en influencers met uw merk, ofwel het realiseren van een succesvolle strategische samenwerkingen.

Deze vorm van marketing is succesvol op het moment dat de juiste Influencer het verhaal van uw merk in een persoonlijk verhaal weet te vertalen. Daarbij is het essentieel dat de Influencer zich verbonden voelt met het product of dienst dat u aanbiedt en betrouwbaarheid uitstraalt.

Mega influencer (meer dan 1.000.000 followers)
Macro Influencer (100.000 – 1.000.000 followers)
Meso influencer (50.000 – 100.000 followers)
Micro influencer (5.000 – 50.000 followers)
Nano influencer (100 – 5.000 followers)

Wij hebben de influencers onderverdeeld in verschillende categorieën:

Beauty, Fashion & Lifestyle
Business & Finance
Family (Kids, Mom & Dad)
Food
Gamers
Health & Sport
Interior
Male
Photography
Travel
Wheels

Wil je meer weten hoe je influencers kan inzetten voor je merk, neem dan contact met ons op.

Bel ons op +31(0)6 45 35 32 69, mailen kan ook naar influencer@sixstarsagency.nl

Video- en Fotoproductie voor influencer marketing

Six Stars Influencers werkt met vaste fotografen en videografen die wij kunnen inzetten om aan al uw ideeën en wensen te voldoen om effectieve content te creëren. We zetten een merk in de spotlight door het te verbinden met ons netwerk aan social influencers en hun volgers; uw doelgroep.

Samen ontwikkelen we effectieve en conversie genererende on- en offlinecampagnes, door te bouwen aan brand awareness en engagement.

Wil je meer weten hoe je influencers kan inzetten voor je merk, neem dan contact met ons op.