Receptioniste

Wij beschikken over een flexpool van oproep receptionistes die u kunt inzetten voor de opvang tijdens ziekte en vakanties. Daarnaast leveren wij zowel parttime als fulltime receptionistes voor kortere of langere tijd met optie tot overname. Behoefte aan complete of gedeeltelijk ontzorging en hoge kwaliteit hospitality service? Neem contact op met Six Stars Agency over de Receptie Service.

Onderschat nooit de waarde van gastvrijheid op uw locatie of tijdens uw event. Vanaf het moment van aankomst zullen uw gasten zich welkom voelen. Gegarandeerd de leukste en beste hosts en receptionistes? Onze Stars worden geselecteerd aan de hand van strenge selectiecriteria op gebied van o.a. uitstraling, opleiding, vakkundigheid, energie en representativiteit.

Bij het inhuren van een receptioniste komen natuurlijk werktaken kijken. Deze taken worden allereerst besproken met de opdrachtgever. Op deze manier creëert Six Stars Agency een duidelijk beeld van de ideale werknemer. Onze receptionistes hebben allemaal hun eigen specialisme.

Bij Six Stars Agency beheersen wij standaard taken, zoals:

• Aanspreekpunt en het gezicht voor bezoekers en klanten (het gezicht van het bedrijf)
• Administratieve taken (tekstverwerking, postbehandeling, facturatie)
• Beantwoording van telefoon (verbinden en aannemen berichten)
• Maken van reserveringen (plannen en onderhouden van afspraken)