Over ons

Six Stars Agency

Stap met ons in de wereld van high-end eventservice!

Over Six Stars Agency: experts in evenementen.

Bij Six Stars Agency draait alles om het leveren van hoogwaardige evenementen- en hostessdiensten. Wij zijn gepassioneerd en toegewijd aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze klanten. Opgericht door Fleur Zethoven, een ervaren professional in zowel de hostessenbranche als de evenementenindustrie en samen met een team van getalenteerde hosts en hostesses streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen en elke gelegenheid naar het hoogste niveau te tillen.

Onze oprichter, Fleur Zethoven

Six Stars Agency is in 2018 ontstaan vanuit de pure passie van Fleur Zethoven voor de evenementen- en hostessenbranche. Met jarenlange ervaring als hostess voor gerenommeerde bedrijven en een diepgaande kennis van de evenementenwereld, besloot Fleur om een bedrijf op te richten dat voldeed aan de groeiende vraag naar hoogwaardige hostess- en evenementenservices. Haar ervaring en inzicht waren de perfecte ingrediënten om Six Stars Agency tot een succes te maken.

Onze filosofie: de perfecte match

Bij Six Stars Agency geloven we in de kracht van de perfecte match. We selecteren onze hosts en hostesses zorgvuldig op basis van natuurlijk charisma, uitstraling, representativiteit, intelligentie en vakbekwaamheid. Of het nu gaat om een corporate event, een zakelijke beurs of een exclusief gala, onze hosts en hostesses zijn in staat om de gewenste sfeer te creëren en uw gasten op een professionele en gastvrije manier te ontvangen.

Full-service dienstverlening

Wij begrijpen dat het succes van een evenement afhangt van zowel de voorbereiding als de uitvoering. Daarom bieden we ook een full-service dienstverlening die verder gaat dan alleen het leveren van hosts en hostesses. Ons toegewijde team staat voor, tijdens en na het evenement voor u klaar. We zorgen voor soepele coördinatie, houden de lijnen kort en garanderen het beste resultaat. Met onze 24/7 bereikbaarheid, geruime ervaring en flexibiliteit streven we ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen.

Waarom heten wij Six Stars Agency?

De naam ‘Six Stars Agency’ symboliseert onze unieke aanpak en aandacht voor detail. Uitgaande van de welbekende term “5 sterren hotel” welke synoniem is aan uitstekende kwaliteit streven wij naar zes sterren in alles wat we doen, en dat merkt u. Six Stars Agency en ons personeel gaan altijd een stap verder voor het beste resultaat. Onze klassieke hosts en hostesses brengen niet alleen glamour en elegantie met zich mee, maar zijn ook intelligent, representatief en hebben een natuurlijk charisma. Daarnaast bieden we een persoonlijke touch en veel ruimte voor maatwerk.

Bij Six Stars Agency geloven we in teamwork en de kracht van samenwerking. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en om te zetten in werkelijkheid. Samen maken we van elk evenement een droomervaring.

Maak uw evenement onvergetelijk met de expertise en toewijding van Six Stars Agency. Bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!