Lady Champagne

Six Stars Agency

Stel u eens voor: een elegant evenement, sprankelende champagneglazen en een charmante gastvrouw die ervoor zorgt dat uw glas nooit leeg is. Maak kennis met onze champagne meisjes, ook wel bekend als lady champagne, de ultieme combinatie van gastvrouw en serveerster die uw gasten voorziet van een luxueuze champagne-ervaring.

De rol van een champagne meisje

Een champagne meisje, ook wel champagne lady genoemd, is een unieke gastvrouw op uw evenement die gespecialiseerd is in het schenken en serveren van champagne. Ze verwelkomt uw gasten met een stralende glimlach, biedt een glas heerlijke champagne aan en zorgt ervoor dat de glazen altijd gevuld blijven. Met hun charme en professionaliteit voegen onze champagne meisjes een vleugje elegantie en luxe toe aan uw evenement.

De luxe van een champagne meisje

Onze champagne meisjes zijn getraind om een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw gasten. Ze kennen de verschillende champagnemerken en Six Stars Agency kan deskundig advies geven over de beste keuzes voor uw evenement. Een feest, bruiloft, jubileum of zakelijke bijeenkomst, onze champagne meisjes zorgen ervoor dat elke gast zich bijzonder voelt terwijl ze genieten van de sprankelende en verfijnde smaak van champagne.

De kwaliteit die u van ons gewend bent!

Bij Six Stars Agency kunt u rekenen op professionele champagne meisjes die de kunst van gastvrijheid beheersen. Ze zijn representatief, attent en hebben oog voor detail. Naast het schenken en bijvullen van champagne zorgen onze champagne meisjes ervoor dat de champagneservice vlekkeloos verloopt. Ze kunnen als ervaren hostess ook helpen bij andere taken, zoals het verwelkomen van gasten, het begeleiden naar hun zitplaatsen en het verstrekken van informatie over het evenement.

Geniet van de sprankelende sfeer

Met onze champagne meisjes kunt u een sprankelende sfeer creëren op uw evenement. Laat uw gasten zich onderdompelen in luxe en verwen hen met de heerlijke smaak van champagne, verzorgd door onze professionele gastvrouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op en leer meer over deze unieke dienstverlening van Six Stars Agency!

<<< terug naar diensten