Polaroid Girls

Six Stars Agency

Maak een unieke en interactieve ervaring van uw evenement! Maak kennis met onze professionele polaroid girls! Met hun polaroid camera’s zorgen ze voor spontane foto’s die direct uitgeprint worden! Gasten en andere evenementbezoekers kunnen de afbeelding meteen mee naar huis n nemen!

Het polaroid meisje op uw evenement

Het polaroid meisje is een hostess op uw evenement die met haar charmante en enthousiaste persoonlijkheid zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Uitgerust met een Polaroid camera, een camera die de afbeeldingen direct uitprint, maakt ze spontane foto’s van gasten en andere aanwezigen. Deze foto’s worden direct afgedrukt, waardoor er een tastbare herinnering ontstaat die meteen mee naar huis genomen kan worden.

Creëer betrokkenheid en onmiddellijke herinneringen

De aanwezigheid van het polaroid meisje op uw evenement creëert een leuke en interactieve sfeer. Gasten en bezoekers worden aangemoedigd om deel te nemen aan het maken van polaroidfoto’s, waardoor ze een tastbaar aandenken hebben aan uw speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander evenement, de polaroid girls voegen een extra vleugje plezier en magie toe.

Professionele polaroid girls diensten

Onze professionele polaroid girls zijn getraind in klantenservice en hebben ervaring in het werken op diverse evenementen. Ze weten hoe ze de sfeer kunnen verhogen en mensen kunnen betrekken bij het maken van polaroidfoto’s. Met hun vriendelijke en enthousiaste benadering zorgen ze ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en dat ze met een glimlach op hun gezicht de foto’s in handen krijgen.

Haal het meeste uit uw evenement met polaroid girls!

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met Six Stars Agency polaroid girls. Creëer betrokkenheid, maak directe herinneringen en geef uw gasten iets tastbaars om mee naar huis te nemen. Wij bieden de mogelijkheid om de foto’s op een klassieke polaroid te bedrukken of met een unieke custom frame dat past bij jouw evenement / organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze professionele Polaroid Girls uw de zesde ster kunnen bieden.

<<< terug naar diensten