Chat hier met ons
Diensten - Six Stars Agency

DIENSTEN

Hosts &Hostesses

Onderschat nooit de waarde van gastvrijheid tijdens uw event. Vanaf het moment van aankomst zullen uw gasten zich welkom voelen. Gegarandeerd de leukste en beste hosts en hostesses op uw event? Onze Stars worden geselecteerd aan de hand van strenge selectiecriteria op gebied van o.a. uitstraling, opleiding, vakkundigheid, energie en representativiteit.

DIENSTEN

Brand Ambassadors

Op zoek naar echte salestoppers die u helpen uw brand stevig op de kaart te zetten? Onze Brand Ambassadors zijn specialist als het gaat om het vertegenwoordigen van producten en/of diensten. Zij zijn getraind in het enthousiasmeren en overtuigen van uw (potentiele) klanten. Alles wordt voor u geregeld. Helemaal in stijl van uw merk, of wellicht heeft u zelf ideeën over hoe u onze Brand Ambassadors in kan zetten? Het kan allemaal!

DIENSTEN

Horeca Catering

Upgrade uw event met onze professioneel verzorgde horeca- en cateringservice. Heerlijk eten, maar daarnaast ook een geweldige sfeer? Wij regelen het voor u. Een voortreffelijk kop koffie? Onze barista’s duiken direct achter de koffiemolen en schenken de beste koffies met liefde voor uw gasten in.

DIENSTEN

Media modellen

Enthousiaste modellen nodig voor een film, programma of ander project? Wij weten precies welke mensen u nodig heeft. Bespaar veel tijd en laat dit project aan ons over. Wij schakelen met de modellen en zorgen dat ze goed zijn voorbereid, zodat u zich volledig kunt focussen op uw productie.

DIENSTEN

Business events

De organisatie en productie van uw event geheel uit handen geven, zodat u zich volledig kan concentreren op uw gasten? Wij staan te popelen om uw event te organiseren en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Geheel naar uw wensen, van A tot Z, met een extra oog voor detail. Niet voor niets een ‘Six Stars’ service, we doen nét dat beetje extra.

DIENSTEN

Promo teams

Wilt u een sterk team op pad sturen om uw bedrijf of merk onder de aandacht brengen? Ons promo team bestaat uit echte vakmannen- en vrouwen. Niet alleen weten ze als geen ander hoe ze uw bedrijf/merk op de kaart moeten zetten, ze doen dit ook nog eens met een flinke dosis energie en enthousiasme. Het team is goed getraind en volgt regelmatig bijscholingen om het werk perfect uit te kunnen voeren.

DIENSTEN

Oesterman

Verwen uw gasten met de heerlijke oesters van onze Oesterman. Niet alleen een welkome verrassing en een echte smaakmaker. De overheerlijke oesters worden ook nog eens met een flinke dosis humor, enthousiasme en passie geserveerd. Lovende reacties gegarandeerd.

DIENSTEN

Styling & visagie

Kunt u hulp gebruiken bij de styling en visagie? Geen probleem, wij hebben experts in dienst die het vak met veel passie uitvoeren. Ze zijn meester als het gaat om het vertalen van concepten naar bijpassende styling en visagie. Ons styling team zorgt voor prachtige looks en het visagie team maakt het plaatje compleet. Uiteraard geheel in uw stijl en naar uw wens.